Du har inte tillgång till allt material.
Kontrollera att du är inloggad.
Svenska
Spel, övningar, laborativa verktyg och presentationsmaterial
Alfabetet
Prick till prick - alfabetet
Kör nu!  
Vilse i rymden - lär dig alfabetet
Hjälp rymdvarelsen Mox att komma hem och lär dig samtidigt alfabetet.
Betaltjänst (Prova)
Bokstavsmemo - stora och små
Försök att hitta matchande par med liten och stor bokstav. Spela mot en kompis och se vem som hittar flest par. Du kan också spela ensam och försöka hitta alla bokstäver på så få försök som möjligt.
Betaltjänst (Prova)
Bokstavsmemo - bokstav & bild
Försök att hitta matchande par med bokstav och bild. Spela mot en kompis och se vem som hittar flest par. Du kan också spela ensam och försöka hitta alla bokstäver på så få försök som möjligt.
Betaltjänst (Prova)
Skrapkort - Gissa bokstav
Skrapkort där en bokstav döljer sig. Skrapa en ruta i taget i vilken ordning du vill och försök lista ut vad som finns bakom. En rolig övning där eleven lär sig att känna igen olika bokstäver. Kan även användas som tävling, vem gissar först?
Betaltjänst (Prova)
Stavning
Kub-kaos!
Ett lite mer utmanande spel för att stava ord. Följ med ut i rymden och stava ord genom att trycka på bokstavskuberna som åker förbi.
Kör nu!  
Skrivövningar
Bildbrickor
Slumpade bilder som kan användas som språngbräda för skrivna eller muntliga berättelser. Du kan välja att få mellan en till sex bilder varje gång.
Kör nu!  
Skrividéer - person, plats, problem
Sätt fart på fantasin med dessa slumpmässigt skapade idéer för korta berättelser. Passar bra för skrivövningar i klassen.
Betaltjänst (Prova)
Blandat
Spökjakt på vokaler
Hjälp spöket Fabian att komma hem genom att hitta vokalerna.
Betaltjänst (Prova)
Gissa ordet!
En rolig variant på "Hänga gubbe". Försök att gissa det hemliga ordet. Välj bokstäver genom att panga ballongerna. Men se upp, om du förlorar för många ballonger så kraschar du!
Betaltjänst (Prova)